Adrenalinski park je namjenjen svakome i koncipiran je kao izletište za različite dobne skupine, od djece do umirovljenika, obitelji, škole (učionica na otvorenom), tvrtke (incentive i teambuilding), udruge i grupe s posebnim interesima (vježbalište, sastanci na otvorenome, momačke, djevojačke ili rođendanske zabave). Za posjet i sudjelovanje u ponudi parka nije potrebno imati posebnu fizičku kondiciju.

Adrenalinski park je koncept platformi na stablima koje su međusobno povezane raznim preprekama i nalaze se na različitim visinama koje korisnik, ovisno o svojoj fizičkoj i psihomotornoj sposobnosti, nastoji savladati.

Na raspolaganju vam je stručan tim licenciranih instruktora u bilo kojem trenutku. Za svaku aktivnost učesnik dobiva posebnu sigurnosnu opremu prema Europskim standardima.

U borovoj šumi, samo 40 min vožnje od splita, u Dalmatinskoj zagori, pod gustim krošnjama stoljetnih borova, smjestio se adrenalinski park "F-62".
Adrenalinski park je položen na visini od 1 - 5 metara s mjestimičnim nagibom elemenata radi različite razine težine vježbi.

Park se sastoji od 5 elemenata različite težine i na različitim visinama.  Adrenalinski park ima sve sigurnosne ateste za obavljanje aktivnosti.

Park počinje s radom svaki dan od 01. ožujka 2019. prema prethodnoj najavi, a po promotivnoj cijeni. Mogućnost nadoplate za obrok nakon aktivnosti.