Polazak : 05 lipanj, 2019
Povratak : 09 lipanj, 2019
Polasci iz : ČK, VŽ, ZG, KA1. dan - polazak,

Polazak autobusa iz Čakovca ispred hotela Park u 21.00 sat, iz Varaždina u 21.30 ispred hotela Turist, iz Zagreba sa autobusnog kolodvora u 23.00 sata, iz Karlovca ispred naplatnih kućica u 23.30. Noćna vožnja kroz Hrvatsku do ...

2. dan,DUBROVNIK - HERCEG NOVI – TIVAT/ BUDVA...

do Dubrovnika. Šetnja Stradum i slobodno za vlastite potrebe. Vožnja do Crne gore i Herceg Novog. Razgled stare gradske jezgre: crkva sv. Mihaela Arkanđela, crkva sv. Jeronima, crkva sv. Leopolda. Sveta misa. Nastavak vožnje do Tivata ili Budve. Smještaj u hotel 3***. Večera i noćenje.

3. dan,DOBROTA – PERAST- PRČANJ- MUO - KOTOR

Doručak. Vožnja do Dobrote i razgled veličanstvene crkve sv. Eustahija sa Kljakovićevim ciklusom slika i najvećom zbirkom poznate dobrotske čipke. Nastavak vožnje do Perasta. Vožnja brodom do svetišta Gospe od Škrpjela. Razgled jednog od najljepših Marijanskih svetišta. Sveta misa i razgled muzeja. Nastavak vožnje brodom bokokotorskim zaljevom do Prčanja te razgled Bogorodičine crkve i Mua gdje se nalazi grob bl. Gracije Kotorskog. Vožnja brodom zavrašava u Kotoru. Razgled slikovitog grada u zaljevu Boke kotorske, opasan zidinama u kojem se nalazi katedrala sv. Tripuna i brojne crkve, trgovi i palače. Sveta misa i slobodno za vlastite potrebe. Povratak u hotel. Večera i noćenje.

4. dan,KOTOR - OSTROG

Doručak. Odlazak u Kotor na misu u crkvi bl. Ozane Kotorske gdje se nalazi njezin grob. Vožnja na Lovčen, najznamenitiju planinu u Crnoj Gori. Uzdiže se iznad Boke kotorske. Razgled Njegoševog mauzoleja. Planina je opjevana u mnogim spjevovima, te u crnogorskoj himni "Oj svijetla majska zoro"... Odlazak do napoznatijeg manastira i svetišta Ostrog gdje se u stijeni nalazi grob sv. Vasilija Ostroškog. Razgled, slobodno za molitvu i kupnju suvenira. Na povratku do hotela, ukoliko će biti vremena, zaustavljanje u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

5. dan,VEPRIC - MAKARSKA

Doručak. Vožnja do Hrvatske i svetišta Majke Božje Lurdske u Vepricu. Sveta misa i razgled svetišta. Posjet Makarskoj i slobodno za vlastite potrebe. Nastavak vožnje do Zagreba. Dolazak u Špansko oko ponoći.CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

Prijevoz turističkim autobusom, noćenja i obroci po programu, duhovno i stručno vodstvo, vožnja brodom na otok Gospe od Škrpjela, Prčanj, Muo i Kotor, ulaznica za muzej svetišta Gospe od Škrpjela, tur. Taksa za ulazak u stari grad Kotor, ulaznica u NP Lovčen, ulaznica za Njegošev mauzolej, vožnja kombijem do manastira Ostrog i natrag, putno zdrastveno osiguranje, trošak organizacije putovanja te jamčevinu turističkih aranžmana i osiguranje od odgovornosti kod Wiener d.d.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

doplatu za jednokrevetnu sobu na upit i eventualne ulaznice. Preporučamo: dobrovoljna putna osiguranja: osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti putnika ili člana uže obitelji 50,00 kn, osiguranje prtljage 18,00 kn, osiguranje od nezgode 20,00 kn

Cijena : 1.850,00 kn