Polazak : 31 ožujak, 2019
Povratak : 04 travanj, 2019
Polasci iz : ČK, VŽ, ZG, KA, RI 

 

1. dan - polazak,

Polazak iz Čakovca ispred hotela Park u 17.00 sati, iz Varaždina ispred hotela Turist u 17.30, iz Zagreba sa autobusnog kolodvora peron 501-503 u 19.00, Rijeke OMV Vrata Jadrana u 21.30 Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju...

2. dan,

Dolazak u LORETO u jutanjim satima. Sveta misa i razgled bazilike u kojoj se nalazi Nazaretska kućica u kojoj je živjela Sveta obitelj. Slobodno za vlastite potrebe. Nastavak vožnje do MANOPPELLA i posjet crkvi, gdje se čuva Veronikin rubac. Odlazak u SAN GIOVANNI ROTONDO. Smještaj u hotel ***. Nakon kraćeg odmora odlazak u svetište. Razgled samostana i nove bazilike, gdje se nalazi grob sv. Pia. Večera. Noćenje.

3. dan,

Doručak. Nastavak razgledavanja. Križni put i slobodno za vlastite potrebe i duhovnosti. Odlazak do MONTE SAINT ANGELA, gdje se nalazi najpoznatije svetište sv.
Mihaela Arkanđela na brdu Gargano, uklesano u pećini. Razgled, sveta misa i slobodno za šetnju slikovitim gradom, najljepšim u regiji Apulija. Povratak u San Giovanni Rotondo. Večera i noćenje.

4. dan,

Sveta misa. Doručak. Odlazak prema obližnjoj LUCERNI, mjestu u kojem se nalazi sjedište biskupa za veći dio pokrajine Puglie, a gdje je biskupom bio i naš blaženik Augustin Kažotić nakon progonstva sa zagrebačke biskupske stolice. Posjet i molitva na grobu blaženika. Vožnja do PIETRELCINE, rodnog mjesta padre Pia. Posjet rodnoj kući i mjestima vezano za njegov život. Nastavak vožnje do MONTECASINA i razgled najpoznatijeg benediktinskog samostana. Večera i noćenje u okolici Rima u hotelu ***.

5. dan,

Sveta misa. Doručak.. Vožnja do BOLOGNE. Posjet Bazilici sv. Dominika, osnivača dominikanskog reda, gdje se nalazi njegov grob i crkvi Corpus Domini, gdje se nalazi najpoznatija bolonjska svetica, sv. Katarina. Njezino tijelo je neraspadnuto i može se vidjeti u sjedećem položaju. Slobodno na gradskom trgu ispred čuvene katedrale sv. Petronija. Nastavak vožnje kroz Italiju i Sloveniju do Hrvatske. Dolazak u Rijeku, Zagreb, Varaždin, Čakovec oko ponoći.

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

Prijevoz turističkim autobusom, obroci i noćenja po program u hotelu***, duhovno i stručno vodstvo, putno zdravstveno osiguranje, troškove organizacije putovanja, jamčevinu turističkih aranžmana i osig. od odgovornosti kod Wiener osiguranja d.d.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

Doplata za jednokrevetnu sobu 450,00 kuna, preporučena dobrovoljna putna osiguranja osig. od otkaza u slučaju bolesti putnika ili člana uže obitelji 51,00 kn, osig. prtljage 18,00 kn i osig.od nezgode 20,00 kn. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja. Svaki putnik treba ispuniti i poslati Ugovor o putovanju. Minimalni broj putnika: 40.

 

CIJENA: 1.950,00 kn